Nærvarme

Skift til miljørigtig nærvarme

Hvis du bor udenfor fjernvarmeområderne og din bolig opvarmes af brænde- pille- eller oliefyr med centralvarmeanlæg , er det værd at overveje, om du skal skifte til nærvarme. I samarbejde med Best Green tilbyder REFA en nem og grøn løsning. Best Green køber og installerer en varmepumpe – du betaler blot for den varme, du bruger plus et lavt indtrædelsesgebyr og et årligt abonnement. Herefter klarer vi alt det praktiske. Du slipper for bekymringer om vedligeholdelse og overvågning. Til gengæld får du god varme og en økonomi, du kan regne med.

Skift dit oliefyr ud med nærvarme og spar penge på varmeregningen med det samme! Best Green tilbyder at fjerne det gamle anlæg.

Slip for besvær og vedligeholdelse

Har du pille- eller brændefyr, sparer du måske ikke så meget økonomisk, til gengæld slipper du for indkøb, påfyldning og vedligeholdelse. Nærvarme betyder nemlig, at du blot skal tænde for kontakten og så får du varme i dit hus.

Det er Best Green, der sørger for at installere og vedligeholde, derfor er det også Best Green du laver selve kontrakten med, mens det er REFA Energi, der står for administration og kundekontakt.

Få kontakt med en nærvarme-konsulent

På Best Greens hjemmeside kan du udfylde en formular, hvis du vil kontaktes af en konsulent. Kontaktformular.

Find ud af om nærvarme kunne være en mulighed for dig

På Best Greens hjemmeside finder du også en beregner, der kan give dig et indtryk af, hvad du eventuelt kan spare ved at skifte til nærvarme. Best Greens beregner.

Kontakt REFA Energi, hvis du er i tvivl

Er du i tvivl om nærvarme er noget for dig, er du velkommen til at ringe til REFA Energi på 54 84 14 00. Telefonen er åben mandag til torsdag: 10.00 - 12.00 & 12.30 - 14.00 Du kan også sende en mail til info@refaenergi.dk med besked om, at du gerne vil kontaktes.

Nærvarme er tættere på end du tror - følg disse fem trin

  1. Beregn din besparelse og udfyld kontaktformularen på Best Greens hjemmeside – herefter kontakter Best Green dig med et tilbud på en nærvarmeløsning
  2. Modtag en mail fra Best Green med uddybende information om din kommende nærvarmeløsning
  3. Bliv kontaktet og få besøg af vores lokale certificerede installatør
  4. Læs og underskriv kontrakten på din nye nærvarmeløsning
  5. Læn dig tilbage og lad vores installatør udskifte din nuværende varmeløsning med nærvarme
     

Se også