Aktuelt fra Stubbekøbing Fjernvarme

Falske SMS i omløb
Falske SMS i omløb

Der er i øjeblikket falske SMS'er i omløb om manglende betaling. Afsenderen er "Fjernvarme".

FORSYNINGEN sender ikke betalingspåmindelser ud på SMS. Der bliver udelukkende sendt SMS'er ud i forbindelse med driftsforstyrrelser. Vi har desværre ikke mulighed for at stoppe dem.

Billigere fjernvarme i Stubbekøbing og Horbelev
Billigere fjernvarme i Stubbekøbing og Horbelev

18. juni 2018

PRESSEMEDDELELSE

For andet år i træk har bestyrelserne for REFA Stubbekøbing Fjernvarme og REFA Horbelev Fjernvarme besluttet at sætte varmeprisen ned.

I Stubbekøbing og Ore betyder det, at varmeforbrugerne kan se frem til en besparelse, der bringer udgifterne til opvarmning ned på et niveau, der tåler sammenligning med varmepriserne i Nykøbing F.

Helt konkret bliver prisen for en megawatt-time sat ned fra kr. 350,00 til kr. 333,34. For et standardhus på 130 kvadratmeter og et årligt forbrug på 18,1 MWh vil det betyde en årlig besparelse på 377 kr.

I Horbelev kan fjernvarmekunderne også se frem til nedsatte varmepriser. Her betyder lavere varmepriser en besparelse på kr. 1.125,- om året for et standardhus på 130 kvadratmeter og et årligt forbrug på 18,1 MWh.

Henrik Høegh er bestyrelsesformand for både REFA Stubbekøbing Fjernvarme A/S og REFA Horbelev Fjernvarme A/S. Selv om de to varmeværker på mange måder er vidt forskellige, mener han også, at de har noget til fælles:

- I begge tilfælde er det økonomiske grundlag for prisnedsættelsen et resultat af nedsat mandskabsforbrug, lavere administrationsomkostninger og godt købmandskab. Og i begge tilfælde er der alt mulig grund til at rose ledelse og medarbejdere for en målrettet og omkostningsbevidst indsats til glæde og gavn for forbrugerne i Stubbekøbing og Horbelev, slutter bestyrelsesformanden.
 
De lavere varmepriser gælder fra 1. juli 2018 og forventes at kunne fastholdes på det lavere niveau de kommende år.

Se også