Lisbet og Erik Høen-Beck

Nærvarme er nemmere og billigere end olie

Lisbet og Erik Høen-Beck bor i et stort hus på Fejø. Der er ikke så mange alternativer, når det drejer sig om at få varmet huset op. Man kan ikke få fjernvarme og ikke naturgas.

Derfor blev Erik Høen-Beck straks interesseret, da han i lokalbladet læste om nærvarme. Han ringende til REFA Energi og fik sat gang i processen, så han 8. februar kunne tænde for sin egen nærvarmeløsning.
 
”I forhold til oliefyret er det meget nemt og billigt. Om 30 år, hvis vi lever så længe, ville vi have betalt færdig, hvis vi selv skulle have købt det. Nu betaler vi i små bidder og forventer at spare 6.000-8.000 kroner på varmeregningen”, fortæller Erik Høen-Beck.
 
Han glæder sig til, at blive fri af olie og de meget skiftende oliepriser. Og ser frem til også at slippe for det driftsmæssige ansvar.
 
Parret betragter også skiftet til nærvarme som en fremtidssikring og forbedring af huset i salgsøjemed. Det har dog været nødvendigt med en større radiator i køkkenet, men det sørgede Lisbet og Erik Høen-Beck selv for at få gjort.
 
De har også valgt at stille den udendørs del af installationen et stykke væk fra huset. Da de ikke ville have den stående i deres gårdhave.
 
”Den støjer ikke voldsomt, men man kan høre den, og vi ville ikke sidde ved siden af den om sommeren”, forklarer Erik Høen-Beck.

 

 

Fantastisk tilbud
Fantastisk tilbud

”Hvis der er noget galt, er det ikke mig der skal i gang, jeg skal bare ringe. Det er et fantastisk tilbud, der passede lige ind i vores system”, forklarer en meget tilfreds Erik Høen-Beck.

 

 

 

 

Se også