Årsopgørelse/varmeopgørelse samt budget

Varmeværket har regnskabsperiode fra 1. januar til 31. december. Værket beregner årsopgørelse for året der afsluttes og et budget for det kommende regnskabsår, hvis man fraflytter sin bolig midt i varme-/regnskabsåret, så beregnes der en varmeopgørelse.

Der udsendes ikke opkrævning i januar måned, da vi udfører årsopgørelse, samt budget, dog er forbrug og fastafgift for januar måned indregnet i de kommende 11 aconto rater.

BEMÆRK at årsopgørelse + budget sendes via NETS, så er man tilmeldt betalingsservice, så modtages disse som bilag i Netbank den første hverdag i februar. Der er også mulighed for at gå ind via selvbetjening på www.refaenergi.dk og se dokumenter ved at logge ind med brugernavn samt adgangskode, der står oplyst på budgettet. Efter første login, har du mulighed for at ændre dine loginoplysninger efter eget valg. Er du flyttet, så kan du ikke længere logge ind og se disse oplysninger.

Er man ikke tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse + budget med almindelig post. Hvis man er tilmeldt e-Boks og har givet samtykke til os, så modtager man bilagene i sin e-Boks

 

Se også