Årsopgørelse/opgørelse og budget

Varmeværket har regnskabsperiode fra 1. januar til 31. december. Værket udfører årsopgørelse og budget, når et varme-/regnskabsår afsluttes og en opgørelse, hvis man fraflytter sin bolig midt i varme-/regnskabsåret.

Der udsendes ikke opkrævning i januar måned, da vi udfører årsopgørelse, samt budget, dog er forbrug og fastafgift for januar indregnet i de kommende 11 aconto rater.

BEMÆRK at årsopgørelse + budget sendes via NETS, så er man tilmeldt betalingsservice, så modtages disse som bilag i Netbank den første hverdag i februar. Der er også mulighed for at gå ind via selvbetjening på www.refaenergi.dk og se bilagene. Er man ikke tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse + beregning af aconto med almindelig post. Der udsendes IKKE breve via e-boks

Du har mulighed for at se din årsopgørelse m.m. på www.refaenergi.dk under selvbetjening. Du skal bruge dit Web-login, der står oplyst på dit budget som du modtager ved indflytning eller ved nyt varmeår/regnskabsår. Det første tal er dit forbruger nr. og det andet tal er din pinkode. Efter første login, har du mulighed for at ændre dine loginoplysninger efter eget valg. Er du flyttet, så kan du ikke længere logge ind og se disse oplysninger.

 

Se også