Aktuelt fra Horbelev Fjernvarme

PRESSEMEDDELELSE:
PRESSEMEDDELELSE:

Fjernvarmen i Horbelev bliver billigere og billigere

Over seks år er de årlige varmeudgifter for en almindelig husstand reduceret med 3.624 kroner
 
Fra nytår bliver prisen for fjernvarme i Horbelev igen sat ned. Det sker når den såkaldte fastafgift pr. kvadratmeter reduceres med yderligere kr. 5,00. I dag er prisen kr. 50,20. Efter nytår er prisen kr. 45,20. 
 
Billigere end el og olie
- Fjernvarmen i Horbelev er blevet markant billigere de seneste år, konstaterer Horbelevs forbrugervalgte bestyrelsesmedlem Joachim Cyril Hansen og tilføjer:
- Med de høje energipriser på olie og el er det klart det billigste at varme huset op med fjernvarme.
 
Alle får glæde af prisnedsættelsen
Prisnedsættelsen gælder de første 100 kvadratmeter og giver en reel besparelse for alle forbrugere uanset boligens størrelse. Alle med en bolig på 100 kvadratmeter eller mere vil få en samlet besparelse på varmeregningen på kr. 500. Priserne på selve varmeforbruget forbliver uændret.
 
Målet er at fastholde prisniveauet
- Det er bestyrelsens klare målsætning at fastholde det nuværende prisniveau i de kommende år. Det tør jeg sige, fordi vi efterhånden har fået rigtig godt styr på varmeproduktionen i Horbelev. Det er noget, der luner i mere end en forstand, siger Joachim Cyril Hansen.
 
Varmeprisen reduceret fire gange siden 2016
Det er den fjerde reduktion af den faste afgift i Horbelev siden 2016. Alt i alt er det blevet til en samlet reduktion på 37 procent de seneste seks år. For et hus på 100 kvadratmeter eller mere er der sket en samlet reduktion fra kr. 9.801,20 til kr. 6.177,20. Det er en reel besparelse på kr. 3.624,00.
 
Horbelev Fjernvarme A/S er et af tre selvstændige REFA-værker på Falster. På Lolland driver og administrerer REFA også Holeby Fjernvarmeværk efter aftale med byens forbrugerejede varmeselskab. På Lolland har REFA desuden Maribo-Sakskøbing Kraftvarmeværk, der både producerer el og varme.
 
Yderligere information:
Forbrugerrepræsentant Joachim Cyril Hansen:                       23 30 51 37

 

Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet
Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet

Alle henvendelser vedr. lejer/ejer-skifte skal foregå via selvbetjening på hjemmesiden. Benyt disse link Anmeld indflytning og Anmeld fraflytning Udfyld så mange felter som muligt.

Bemærk: Hvis du flytter fra en bolig med fjernvarme til anden bolig med fjernvarme i Horbelev Fjernvarmes forsyningsområde, skal du udfylde to formularer: Én for fraflytning på nuværende adresse - og én for tilflytning på nye adresse.

 

Se også