Aktuelt fra Holeby Fjernvarme

Ny betalingsmulighed i Holeby Fjernvarme
Ny betalingsmulighed i Holeby Fjernvarme

Det er nu blevet muligt for forbrugerne at betale med MobilePay til Holeby Fjernvarme. Se under Praktisk information

Holeby Fjernvarme må hæve varmeprisen i 2019/2020
Holeby Fjernvarme må hæve varmeprisen i 2019/2020

Bestyrelsen har på deres seneste bestyrelsesmøde vedtaget budget og varmepriser for året 1/6 2019- 31/5 2020.

Efter 5 år med prisnedsættelser er det nødvendigt at hæve varmeprisen lidt igen. Det skyldes blandt andet en merudgift til brændsel i indeværende fyrings år, da den varme sommer i 2018 medførte problemer med halmen, og værket har været nødsaget til at erstatte den manglende halm med de lidt dyrere træpiller. Der ud over er der i foråret 2019 foretaget termografering af ledningsnettet med drone. Denne termografering har vist flere utætheder på stikledninger end forventet. Der er derfor afsat ca. en million kr. til renovering af ledningsnettet i 2019/20.

Det betyder, at prisen for et standardhus på 130 m2 og et varmeforbrug på 18,1 MWh vil stige med ca. 135 kr. om måneden i det kommende år. Pr. år vil det svare til at prisen for et standardhuset udgør 13.327 kr. mod tidligere 11.839 kr.

Falske SMS i omløb
Falske SMS i omløb

Der er i øjeblikket falske SMS'er i omløb om manglende betaling. Afsenderen er "Fjernvarme".

FORSYNINGEN sender ikke betalingspåmindelser ud på SMS. Der bliver udelukkende sendt SMS'er ud i forbindelse med driftsforstyrrelser. Hvis du har modtaget SMS'en, kan du kontakte os med dit mobilnummer med henblik på eftersøgning af den ukendte afsender. Vi har desværre ikke mulighed for at stoppe dem.

Ny formand i Holeby Fjernvarme
Ny formand i Holeby Fjernvarme

Der blev afholdt generalforsamling i Holeby Fjernvarme tirsdag d. 18. september 2018. Her valgte Steen Jensen at gå af som formand og næstformanden Henrik Pedersen blev valgt som ny formand.

 

Se også