Aktuelt fra Holeby Fjernvarme

Holeby Fjernvarme ikke ramt af prisstigninger på grund af bortfald af grundbeløb
Holeby Fjernvarme ikke ramt af prisstigninger på grund af bortfald af grundbeløb

Der har i den seneste tid været fokus på prisstigninger i fjernvarmesektoren på grund af bortfald af det såkaldte grundbeløb. Holeby Fjernvarme bliver ikke ramt heraf, da vi aldrig har været omfattet af denne ordning.

Grundbeløbet er en kompensation, som fjernvarmeselskaberne har modtaget for at være tvunget til at producere el på kraftvarmeværkerne. I alt cirka 170 kraftvarmeværker har modtaget grundbeløbet, der ophørte 1. januar 2019.

En ny opgørelse fra Forsyningstilsynet viser, at prisen på fjernvarme stiger i gennemsnit 11,81% hos de selskaber, der har modtaget grundbeløbet. Det svarer i gennemsnit til en prisstigning på 1.595 kr. pr. husstand.

Droneoverflyvning i Holeby
Droneoverflyvning i Holeby

Der vil indenfor for de næste par måneder (februar & marts) ske droneoverflyvning over byen for at finde eventuelle brud på vores fjernvarme ledninger i jorden. Overflyvningen vil ske om natten, hvor jorden er koldest. Vi er meget afhængig af vind - og vejrforhold, så det kan foregå over flere dage.

Vi håber på jeres forståelse

Ny formand i Holeby Fjernvarme
Ny formand i Holeby Fjernvarme

Der blev afholdt generalforsamling i Holeby Fjernvarme tirsdag d. 18. september 2018. Her valgte Steen Jensen at gå af som formand og næstformanden Henrik Pedersen blev valgt som ny formand.

 

Årsopgørelse for perioden 1. juni - 31. maj
Årsopgørelse for perioden 1. juni - 31. maj

I maj måned aflæses der varmemålere af personalet fra varmeværket. Det udføres elektronisk, så du som forbruger skal ikke foretage dig noget. Der udarbejdes heraf en årsopgørelse for perioden 1/6 - 31/5.

Årsopgørelse forfalder 1. juni samtidig med 1. aconto rate for den nye periode. Viser årsopgørelsen en udbetaling modregnes beløbet på opkrævningen af 1. aconto rate . Der er 11 aconto rater i et regnskabsår, så der sendes ikke opkrævning til forbrugerne i maj måned.

BEMÆRK at årsopgørelse + beregning af aconto sendes via NETS, så er man tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse, budget m.m. som bilag i Netbank. Dokumenterne ligger som bilag på forfaldsdato. Der er også mulighed for at se disse via selvbetjening på www.holebyfjernvarme.dk. eller skrive til administrationen til info@refaenergi.dk , så vil de være behjælpelige med at fremsende bilagene. Er man ikke tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse, budget m.m. via almindelig post.

Der udsendes ikke breve via e-boks.

 

Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet
Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet

Alle henvendelser vedr. lejer/ejer-skifte skal foregå via selvbetjening på hjemmesiden. Brug dette link Anmeld flytning og udfyld så mange felter som muligt.

Bemærk: Hvis du flytter fra en bolig med fjernvarme til anden bolig med fjernvarme i Holeby Fjernvarmes forsyningsområde, skal du udfylde to formularer: Én for fraflytning på nuværende adresse - og én for tilflytning på nye adresse.

 

Se også