Aktuelt fra Holeby Fjernvarme

VARMEOPGØRELSE FOR 2021-2022
VARMEOPGØRELSE FOR 2021-2022

Varmeopgørelsen vedr. 2021/2022, samt budget og styringstabel for 2022/2023 ligger klar på selvbetjening i uge 25. Gå ind på "Selvbetjening" og logge ind med forbruger nr. og Web-pinkode, som står oplyst på budgettet. Efter login, har man mulighed for at ændre forbruger nr. til en mailadresse og kodeordet til en selvvalgt kode. Er man tilmeldt betalingsservice, så modtager man også opgørelse m.m. i netbank under første bankdag i juli. 

Holeby Fjernvarme udsender varmeopgørelsen i uge 25 i juni måned. Vi har fortsat 11 aconto rater, så forbrug og fastafgift for juni indregnes i de 11 rater. Det er kun juni måned som er opkrævningsfri. Driftspersonalet på varmeværket aflæser varmemålerne af elektronisk, det betyder, man som forbruger skal ikke foretage sig noget. 

Varmeopgørelsen forfalder første bankdag i juli måned samtidig med 1. aconto rate for den nye periode. Viser varmeopgørelsen en udbetaling modregnes beløbet på opkrævningen af 1. aconto rate  og modsat viser varmeopgørelsen en ekstra indbetaling forfalder denne samtidig med 1. aconto rate.

BEMÆRK at varmeopgørelse + budget sendes via NETS, så er man tilmeldt betalingsservice, så modtager man varmeopgørelse, budget m.m. som bilag i Netbank. Dokumenterne ligger som bilag på forfaldsdatoen den første bankdag i juli måned.  Ind- og udbetalinger sker automatisk for forbrugere der er tilmeldt betalingsservice. Er man ikke tilmeldt betalingsservice modtager man sin opgørelse i postkassen (udbetaling sker ikke automatisk, så konto-oplysninger skal fremsendes til vores mail: info@holebyfjernvarme.dk)Der er også mulighed for at se opgørelse m.m. via selvbetjening på www.holebyfjernvarme.dk. eller skrive til administrationen til info@holebyfjernvarme.dk , så vil de være behjælpelige med at fremsende bilagene.

Tilmeld e-Boks og få alle dokumenter og opkrævninger på en sikker måde. Dette gøres ved at give Holeby Fjernvarme samtykke. Man kan tilmelde sig her på hjemmesiden under e-Boks og benytte koden i fremsendte budget eller man kan ringe til administrationen på tlf. 5460 6198 og give sit mundtlige samtykke.

 

Pressemeddelelse - 1. december 2021
Pressemeddelelse - 1. december 2021

Fjernvarmen i Holeby bliver bemandingsløst

Om få uger ventes fjernvarmeværket i Holeby at producere fjernvarme mere eller mindre fuldautomatisk. I stedet overvåges og styres varmeproduktionen fra REFAs kontrolrum i Nykøbing F.
Se hele pressemeddelelsen.

Ny betalingsmulighed i Holeby Fjernvarme
Ny betalingsmulighed i Holeby Fjernvarme

Det er nu også blevet muligt for forbrugerne at betale regninger med MobilePay. Se her 

Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet
Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet

Alle henvendelser vedr. lejer/ejer-skifte skal foregå via selvbetjening på hjemmesiden. Benyt disse link:

Alle felter skal udfyldes. Er der et felt du er i tvivl om, så sæt et tegn i stedet.

Bemærk: Hvis du flytter fra en bolig med fjernvarme til anden bolig med fjernvarme i Holeby Fjernvarmes forsyningsområde, skal du udfylde to formularer: Én for fraflytning på nuværende adresse - og én for indflytning på nye adresse.

 

Se også