Aktuelt fra Holeby Fjernvarme

VARMEOPGØRELSE FOR 2020-2021 ER NU KLAR PÅ SELVBETJENING
VARMEOPGØRELSE FOR 2020-2021 ER NU KLAR PÅ SELVBETJENING

Din varmeopgørelse for 2020/2021, samt budget og styringstabel for 2021/2022 ligger nu klar. Gå ind på "Selvbetjening" og logge ind med dit forbruger nr. og Web-pinkode, som står oplyst på dit tidligere budget. Efter login, har du mulighed for at ændre forbruger nr. til din mailadresse og kodeordet til en selvvalgt kode. Er du tilmeldt betalingsservice, så modtager du også din opgørelse m.m. i din netbank under første bankdag i juli. 

Holeby Fjernvarme har  ændret måneden for udsendelse af varmeopgørelse til juni måned. Vi har fortsat 11 aconto rater, så forbrug og fastafgift for juni indregnes i de 11 rater. Det er kun juni måned som er opkrævningsfri. Driftspersonalet på varmeværket aflæser din varmemåler elektronisk, så du som forbruger skal ikke foretage dig noget. 

Varmeopgørelsen forfalder første hverdag i juli måned samtidig med 1. aconto rate for den nye periode. Viser varmeopgørelsen en udbetaling modregnes beløbet på opkrævningen af 1. aconto rate  og modsat viser varmeopgørelsen en ekstra indbetaling forfalder denne samtidig med 1. aconto rate.

BEMÆRK at varmeopgørelse + budget sendes via NETS, så er man tilmeldt betalingsservice, så modtages varmeopgørelse, budget m.m. som bilag i Netbank. Dokumenterne ligger som bilag på forfaldsdatoen den første bankdag i juli måned.  Ind- og udbetalinger sker automatisk for forbrugere der er tilmeldt betalingsservice. Er du ikke tilmeldt betalingsservice modtager du din opgørelse i din postkasse (udbetaling sker ikke automatisk, så konto-oplysninger skal fremsendes til vores mail: info@holebyfjernvarme.dk)Der er også mulighed for at se opgørelse m.m. via selvbetjening på www.holebyfjernvarme.dk. eller skrive til administrationen til info@holebyfjernvarme.dk , så vil de være behjælpelige med at fremsende bilagene.

Det er nu muligt at tilmelde sig e-Boks og få alle sine dokumenter og opkrævninger på en sikker måde. Dette gøres ved at give Holeby Fjernvarme samtykke. Man kan tilmelde sig her på hjemmesiden under e-Boks og benytte koden i fremsendte brev eller man kan ringe til administrationen på tlf. 5484 1400 - tast 3 og give sit mundtlige samtykke.

 

Udskiftning af fjernvarmeledninger i Holeby
Udskiftning af fjernvarmeledninger i Holeby

Holeby Fjernvarme er i gang med en større udskiftning af fjernvarmeledninger i byen. Det foregår næste gang onsdag den 2. juni 2021 i tidsrummet fra kl. 7.30 - 16.00. Varmeforsynigen forventes, at være lukket i følgende område:

Bjørnevej
Fabriksvej
Fugelsevej
Havebyen
Hillestolpevej
Jernbanevej
Madsensvej
Magasinvej
Nørrevej
Skolevej
Sortevej
Torslundevej
Østervej

 

 

Ny betalingsmulighed i Holeby Fjernvarme
Ny betalingsmulighed i Holeby Fjernvarme

Det er nu også blevet muligt for forbrugerne at betale regninger med MobilePay. Se her 

Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet
Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet

Alle henvendelser vedr. lejer/ejer-skifte skal foregå via selvbetjening på hjemmesiden. Benyt disse link:

Alle felter skal udfyldes. Er der et felt du er i tvivl om, så sæt et tegn i stedet.

Bemærk: Hvis du flytter fra en bolig med fjernvarme til anden bolig med fjernvarme i Holeby Fjernvarmes forsyningsområde, skal du udfylde to formularer: Én for fraflytning på nuværende adresse - og én for indflytning på nye adresse.

 

Se også