Aktuelt fra Holeby Fjernvarme

Holeby Fjernvarme må hæve varmeprisen i 2019/2020
Holeby Fjernvarme må hæve varmeprisen i 2019/2020

Bestyrelsen har på deres seneste bestyrelsesmøde vedtaget budget og varmepriser for året 1/6 2019- 31/5 2020.

Efter 5 år med prisnedsættelser er det nødvendigt at hæve varmeprisen lidt igen. Det skyldes blandt andet en merudgift til brændsel i indeværende fyrings år, da den varme sommer i 2018 medførte problemer med halmen, og værket har været nødsaget til at erstatte den manglende halm med de lidt dyrere træpiller. Der ud over er der i foråret 2019 foretaget termografering af ledningsnettet med drone. Denne termografering har vist flere utætheder på stikledninger end forventet. Der er derfor afsat ca. en million kr. til renovering af ledningsnettet i 2019/20.

Det betyder, at prisen for et standardhus på 130 m2 og et varmeforbrug på 18,1 MWh vil stige med ca. 135 kr. om måneden i det kommende år. Pr. år vil det svare til at prisen for et standardhuset udgør 13.327 kr. mod tidligere 11.839 kr.

Falske SMS i omløb
Falske SMS i omløb

Der er i øjeblikket falske SMS'er i omløb om manglende betaling. Afsenderen er "Fjernvarme".

FORSYNINGEN sender ikke betalingspåmindelser ud på SMS. Der bliver udelukkende sendt SMS'er ud i forbindelse med driftsforstyrrelser. Hvis du har modtaget SMS'en, kan du kontakte os med dit mobilnummer med henblik på eftersøgning af den ukendte afsender. Vi har desværre ikke mulighed for at stoppe dem.

Årsopgørelse for perioden 1. juni - 31. maj
Årsopgørelse for perioden 1. juni - 31. maj

I maj måned aflæses der varmemålere af personalet fra varmeværket. Det udføres elektronisk, så du som forbruger skal ikke foretage dig noget. Der udarbejdes heraf en årsopgørelse for perioden 1/6 - 31/5.

Årsopgørelse forfalder 1. juni samtidig med 1. aconto rate for den nye periode. Viser årsopgørelsen en udbetaling modregnes beløbet på opkrævningen af 1. aconto rate . Der er 11 aconto rater i et regnskabsår, så der sendes ikke opkrævning til forbrugerne i maj måned.

BEMÆRK at årsopgørelse + beregning af aconto sendes via NETS, så er man tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse, budget m.m. som bilag i Netbank. Dokumenterne ligger som bilag på forfaldsdato. Der er også mulighed for at se disse via selvbetjening på www.holebyfjernvarme.dk. eller skrive til administrationen til info@holebyfjernvarme.dk , så vil de være behjælpelige med at fremsende bilagene. Er man ikke tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse, budget m.m. via almindelig post.

Der udsendes ikke breve via e-boks.

 

Ny formand i Holeby Fjernvarme
Ny formand i Holeby Fjernvarme

Der blev afholdt generalforsamling i Holeby Fjernvarme tirsdag d. 18. september 2018. Her valgte Steen Jensen at gå af som formand og næstformanden Henrik Pedersen blev valgt som ny formand.

 

Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet
Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet

Alle henvendelser vedr. lejer/ejer-skifte skal foregå via selvbetjening på hjemmesiden. Brug dette link Anmeld flytning og udfyld så mange felter som muligt.

Bemærk: Hvis du flytter fra en bolig med fjernvarme til anden bolig med fjernvarme i Holeby Fjernvarmes forsyningsområde, skal du udfylde to formularer: Én for fraflytning på nuværende adresse - og én for tilflytning på nye adresse.

 

Se også