Aktuelt fra Holeby Fjernvarme

Ny formand i Holeby Fjernvarme
Ny formand i Holeby Fjernvarme

Der blev afholdt generalforsamling i Holeby Fjernvarme tirsdag d. 18. september 2018. Her valgte Steen Jensen at gå af som formand og næstformanden Henrik Pedersen blev valgt som ny formand.

 

Årsopgørelse for perioden 1. juni - 31. maj
Årsopgørelse for perioden 1. juni - 31. maj

I maj måned aflæses der varmemålere af personalet fra varmeværket. Det udføres elektronisk, så du som forbruger skal ikke foretage dig noget. Der udarbejdes heraf en årsopgørelse for perioden 1/6 - 31/5.

Årsopgørelse forfalder 1. juni samtidig med 1. aconto rate for den nye periode. Viser årsopgørelsen en udbetaling modregnes beløbet på opkrævningen af 1. aconto rate . Der er 11 aconto rater i et regnskabsår, så der sendes ikke opkrævning til forbrugerne i maj måned.

BEMÆRK at årsopgørelse + beregning af aconto sendes via NETS, så er man tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse, budget m.m. som bilag i Netbank. Dokumenterne ligger som bilag på forfaldsdato. Der er også mulighed for at se disse via selvbetjening på www.holebyfjernvarme.dk. eller skrive til administrationen til info@refaenergi.dk , så vil de være behjælpelige med at fremsende bilagene. Er man ikke tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse, budget m.m. via almindelig post.

Der udsendes ikke breve via e-boks.

 

Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet
Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet

Alle henvendelser vedr. lejer/ejer-skifte skal foregå via selvbetjening på hjemmesiden. Brug dette link Anmeld flytning og udfyld så mange felter som muligt.

Bemærk: Hvis du flytter fra en bolig med fjernvarme til anden bolig med fjernvarme i Holeby Fjernvarmes forsyningsområde, skal du udfylde to formularer: Én for fraflytning på nuværende adresse - og én for tilflytning på nye adresse.

 

Se også