Nyheder fra Holeby Fjernvarme

Holeby Fjernvarme reducere varmeprisen markant i 2017/2018
Holeby Fjernvarme reducere varmeprisen markant i 2017/2018

Efter overtagelsen af Holeby Halmvarmeværk ved udgangen af 2016 var fuldt implementeret i fjernvarmens drift, har det gjort det muligt at reducere varmeprisen i det kommende varme år væsentlig. En øget tilslutning af forbrugere igennem de senere 12-13 år sammenholdt med driftsmæssige og administrative besparelser realiseret ved samarbejdsaftale med REFA gør, at bestyrelsen forventer at kunne fastholde varmeprisen på nuværende niveau de næste 2-3 år. Sidst men ikke mindst har udviklingen i tab på debitorer, renteniveau og brændselspriser været gunstig for varmeværket.

Ungdommen er fuld er energi og har Holeby Fjernvarme på maven
Ungdommen er fuld er energi og har Holeby Fjernvarme på maven

Holeby Fjernvarme er med på banen, når Holeby IF sender deres bedste juniorer i kamp. Varmeværket har valgt at blive trøjesponsor for disse raske piger og drenge. Det er med fjernvarme som med mål i fodbold: Det noget der luner. 

Flytning anmeldes på nettet
Flytning anmeldes på nettet

Fra 1. april 2016 skal alle henvendelser vedr. flytning foregå via selvbetjening på hjemmesiden. Brug dette link Anmeld flytning og udfyld så mange felter som muligt.

Bemærk: Hvis du flytter fra en bolig med fjernvarme til anden bolig med fjernvarme i Holeby Fjernvarmes forsyningsområde, skal du udfylde to formularer: Én for fraflytning på nuværende adresse - og én for tilflytning på nye adresse.

 

11  aconto rater
11 aconto rater

Fjernvarmeforbrugerne i Holeby får deres gamle betalingsrytme igen fra og med 1. juni 2016. Baggrunden er, at indførelsen af kvartalsvise acontoopkrævninger har ikke været en succes. Mange forbruger har ønsket at få den gamle ordning tilbage, med en månedlig acontoopkrævning - og en enkelt betalingsfri måned. Bestyrelsen har lyttet til forbrugernes ønske og på bestyrelsesmødet 22. marts 2016 besluttet at gå tilbage til den gamle ordning fra om med regnskabsåret 2016/2017.

Den nye ordning træder i kraft pr. 1. juni 2016. Første betalingsfrie måned bliver maj 2017.

Som forbruger i Holeby Fjernvarme skal man ikke foretage sig ydeligere, og heller ikke hvis man er tilmeldt betalingsservice. Det hele vil foregå automatisk.

Se også