Nyheder fra Holeby Fjernvarme

Ny forfaldsdato vedr. betaling af årsopgørelse og acontoregning
Ny forfaldsdato vedr. betaling af årsopgørelse og acontoregning

Holeby Fjernvarme sender denne meddelelse ud, da der ved fremsendelse af opkrævning til NETS den 23. maj opstod en fejl og denne opkrævning sendes derfor på ny til NETS den 28. maj.

Der vil ikke være ændringer for kunder der er tilmeldt betalingsservice, men de kunder som IKKE er tilmeldt denne service vil årsopgørelse og budget først blive sendt ud den 29. maj med posten og derfor vil forfaldsdatoen for denne betaling blive rykket til den 6. juni 2018.

 

Årsopgørelse for perioden 1. juni 2017 - 31. maj 2018
Årsopgørelse for perioden 1. juni 2017 - 31. maj 2018

I maj måned aflæses der varmemålere af personalet fra varmeværket. Det udføres elektronisk, så du som forbruger skal ikke foretage dig noget. Der udarbejdes heraf en årsopgørelse for perioden 1/6 2017 - 31/5 2018.

Årsopgørelse forfalder 1. juni samtidig med 1. aconto rate for den nye periode. Viser årsopgørelsen en udbetaling modregnes beløbet på opkrævningen af 1. aconto rate . Der er 11 aconto rater i et regnskabsår, så der sendes ikke opkrævning til forbrugerne i maj måned.

BEMÆRK at årsopgørelse + beregning af aconto sendes via NETS, så er man tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse + budget som bilag i Netbank. Der er også mulighed for at se disse via selvbetjening på www.holebyfjernvarme.dk. eller skrive til administrationen til info@refaenergi.dk , så vil de være behjælpelige med at fremsende bilagene. Er man ikke tilmeldt betalingsservice, så modtages årsopgørelse + beregning af aconto med almindelig post.

Der udsendes ikke breve via e-boks.

God sommer  

 

Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet
Lejer/ejer-skifte skal anmeldes på nettet

Alle henvendelser vedr. lejer/ejer-skifte skal foregå via selvbetjening på hjemmesiden. Brug dette link Anmeld flytning og udfyld så mange felter som muligt.

Bemærk: Hvis du flytter fra en bolig med fjernvarme til anden bolig med fjernvarme i Holeby Fjernvarmes forsyningsområde, skal du udfylde to formularer: Én for fraflytning på nuværende adresse - og én for tilflytning på nye adresse.

 

Se også