Nyheder fra Gedser Fjernvarme

Fjernvarme i Gedesby
Fjernvarme i Gedesby

4. april 2018

REFA Gedser Fjernvarme A/S har fået henvendelser fra borgere i Gedesby, der er interesseret i at få etableret fjernvarme som varmekilde, i stedet for elvarme eller oliefyr. Se området der ligger indenfor det potentielle forsyningsområde.

Var du forhindret i at deltage i REFAs informationsmøde om fjernvarmetilslutning, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 54841400 (man-torsdag kl. 10-12 & 12.30-14) eller skrive til os på mail: info@refaenergi.dk

Informationsmøde om fjernvarme i Gedesby
Informationsmøde om fjernvarme i Gedesby

9. marts 2018

Der vil inden for de næste 14 dage blive sendt invitation til boligejere, der ligger inden for det potentielle forsyningsområde i Gedesby. Se området

REFA Gedser Fjernvarme A/S har fået henvendelser fra borgere i Gedesby, der er interesseret i at få etableret fjernvarme, som varmekilde i stedet for elvarme eller oliefyr. REFA Gedser Fjernvarme A/S ønsker at undersøge, hvor stor interessen er, og inviterer derfor boligejere til uforpligtende informationsmøde om fjernvarmetilslutning. Mødet finder sted:

Tirsdag den 3. april 2018 kl. 19 i Forsamlingshuset Fremtiden

Krogedevej 2, Gedesby, 4874 Gedser

På mødet får du indblik i fordelene ved at have fjernvarme. Det er nemlig billigt, nemt og miljøvenligt. Vi har også inviteret en ejendomsmægler, der fortæller hvad fjernvarme kan betyde for huspriserne og en vvs montør, der fortæller om processen ved installering. Der vil være rig mulighed for, at få besvaret de mange spørgsmål om fjernvarme, omkostning og etablering.

Du kan også få lavet en beregning, der viser, hvor meget din husstand cirka kan spare på varmeregningen. Du skal blot medbringe ejendommens BBR-meddelelse og opgørelse over dit nuværende energiforbrug til opvarmning. Har du ikke mulighed for at deltage i mødet er du velkommen til at kontakte os på 54841400 og få lavet en beregning.

Har du andre spørgsmål er du altid meget velkommen kontakte os på telefon 54841400 (man-torsdag kl. 10-12 & 12.30-14) eller skrive til os på mail: info@refaenergi.dk

Tilsætning af grøn farve i fjernvarmevandet den 18. juli 2016
Tilsætning af grøn farve i fjernvarmevandet den 18. juli 2016

Vi vil gerne hjælpe dig som forbruger, med at finde eventuelle utætheder i din fjernvarmeinstallation, så derfor vil REFA Gedser Fjernvarme den 18. juli tilsætte et grønt farvestof til fjernvarmevandet. Det betyder, at hvis din varmeveksler eller varmtvandsbeholder er utæt, vil fjernvarmevandet blande sig med drikkevandet, som du tapper fra dine vandhaner og drikkevandet vil blive grønt.

Det grønne farvestof er ikke sundhedsfarligt, men det er fjernvarmevandet, og hvis din varmeveksler eller varmtvandsbeholder er utæt, kan der komme fjernvarmevand over i dit drikkevand.

Hvad skal du gøre, hvis drikkevandet vandet bliver grønt
Hvis du kan se at drikkevandet fra hanerne er grønt, må du ikke drikke vandet, før din varmeveksler eller varmtvandsbeholder er blevet repareret og vandet ikke længere er grønt.

Der er ingen grund til at ringe til dit vandværk

Hvem skal jeg kontakte
Så hvis der skulle opstår en utæthed, så vil vandet i vandhanen afslører dette ved at drikkevandet bliver grønt og så skal du hurtigst muligt få repareret din varmeveksler eller varmtvandsbeholder af din autoriseret VVS- installatør.

Hvorfor tilsætter vi farvestoffet
Baggrunden for tilsætning af dette farvestof til fjernvarmevandet, er at REFA Gedser Fjernvarme gerne vil hjælpe dig med at finde eventuelle utætheder og for at undgå at drikkevandet bliver blandet sammen med fjernvarmevandet, da dette kan være sundhedsfarligt.

Er der andet jeg selv kan gøre, for at finde utætheder på min installation
Du kan også selv nemt og enkelt kontrollere dine installationer ved at lukke for vandet fra vandværket ved hovedhanen før din måler. Hvis der stadigvæk kommer vand ud af vandhanen, så er der en utæthed i din varmeveksler eller varmtvandsbeholder, som skal repareres.

11 aconto rater
11 aconto rater

REFA Energi er som ejer af bl.a. REFA Gedser Fjernvarme i færd med at effektivisere arbejdsprocedurerne for det administrative, så derfor vil vi i alle selskaber ensarte antallet af rater med 11 acontoopkrævninger hvert år. Det vil sige, at forbrugerne får deres årlige budget delt op  i en måned mindre end tidligere.

Den nye ordning træder i kraft pr. 1. juli 2016. Juli måned vil være betalingsfri hvert år og forfalsdatoen er fortsat den 1. i hver måned med start 1. august 2016

Som forbruger i REFA Gedser Fjernvarme skal man ikke foretage sig ydeligere, og heller ikke hvis man er tilmeldt betalingsservice. Det hele vil foregå automatisk.

Flytning kan kun anmeldes på nettet
Flytning kan kun anmeldes på nettet

Fra 1. april 2016 skal alle henvendelser vedr. flytning foregå via selvbetjening på hjemmesiden. Brug dette link Anmeld flytning og udfyld så mange felter som muligt.

Bemærk: Hvis du flytter fra en bolig med fjernvarme til anden bolig med fjernvarme i Gedser Fjernvarmes forsyningsområde, skal du udfylde to formularer: Én for fraflytning på nuværende adresse - og én for tilflytning på nye adresse.

 

Se også